Nog geen nieuw contract voor Vertonghen bij Anderlecht: Ligt nog niet klaar

Nog geen nieuw contract voor Vertonghen bij Anderlecht: "Ligt nog niet klaar"

14 januari - 19:15
10

De nu 36-jarige Jan Vertonghen zit dan wel in de laatste dagen van zijn carrière, hij is toch bezig aan een bijzonder sterk seizoen. Of hij ook volgend seizoen nog uitkomt voor RSC Anderlecht, is echter nog maar de vraag.

De ervaren verdediger liet zich al uit over het einde van zijn carrière en lijkt eraan te denken om na het seizoen te stoppen. Hij heeft een aflopend contract bij RSC Anderlecht, dat nog niet werd verlengd. Bij RSC Anderlecht wil men nochtans heel graag door met de verdediger.

Toch wil men bij paars-wit Vertonghen geen druk opleggen. "We weten dat Anderlecht sowieso zijn laatste club wordt en daarom leggen we hem geen deadline op om over zijn toekomst te beslissen", geeft Jesper Fredberg aan in Het Nieuwsblad.

Vertonghen krijgt dus tijd en die geeft Anderlecht hem ook. Fredberg heeft naar verluidt zelfs nog geen contract klaarliggen voor de verdediger. "Pas als hij echt wacht tot in mei, ga ik achter zijn veren zitten. Het is ook niet zo dat zijn contract al klaar ligt. Zodra Jan ja zegt, gaan we rond de tafel", aldus Fredberg nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.