UPDATE: 'KV Kortrijk heeft beet en trekt Japanner Tsunoda aan'

UPDATE: 'KV Kortrijk heeft beet en trekt Japanner Tsunoda aan'

14 januari - 17:15 Laatste update: 19 januari - 18:02
11

KV Kortrijk wil er alles aan doen om zich te verzekeren van het behoud en haalde al enkele nieuwe aanwinsten in huis. Eentje daarvan is de Japanse verdediger Haruya Fujii, die nog het gezelschap kan krijgen van een landgenoot.

In buitenlandse media valt namelijk te lezen dat Ryotaro Tsunoda op weg is naar KV Kortrijk. De Japanse verdediger komt momenteel uit voor Yokohoma F Marinos, dat op het punt staat om hem te verkopen aan Cardiff City. De zusterclub van KVK leent hem daarop meteen uit aan e Kerels.

De 24-jarige Tsunoda komt al sinds 2021 uit voor Yokohoma Marinos, waar hij in totaal 52 partijen voor speelde. Bij KV Kortrijk zal hij achterin voor meer stabiliteit moeten zorgen.

UPDATE: Met Tsunoda heeft KV Kortrijk haar derde wintertransfer beet. Het Laatste Nieuws bevestigt de komst van de Japanse verdediger, die volgens het dagblad al met de groep traint. Zijn papierwerk is echter nog niet helemaal in orde, waardoor hij komend weekend nog niet in actie zal komen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.