Fredberg geeft interesse Anderlecht in Fujii toe: “Deden stap terug in dossier”

Fredberg geeft interesse Anderlecht in Fujii toe: “Deden stap terug in dossier”

13 januari - 08:10
20

RSC Anderlecht is naarstig op zoek naar een centrale verdediger. De Japanner Haruya Fujii stond op het lijstje, maar KV Kortrijk ging aan de haal met de verdediger. Jesper Fredberg sprak met Het Nieuwsblad.

Een centrale verdediger is prioriteit bij Anderlecht. “Dat is onze prioriteit, ja. Alleen is het geen simpele opdracht, want je moet een plug and play- speler vinden. Dat is iemand die je direct kan inzetten indien nodig, maar ook begrijpt dat hij op de bank zal zitten zolang Vertonghen en Debast fit zijn. Bovendien is ons transferbudget deze winter niet al te hoog. We gaan geen vijf miljoen betalen voor een verdediger.”

De Japanner Fuji werd genoemd bij Anderlecht, maar uiteindelijk ging de verdediger naar KV Kortrijk. “Klopt. Ik ben benieuwd hoe Fujii het zal doen bij Kortrijk. Wij hebben hem gevolgd, maar op het einde deden we een stap terug in dat dossier. We zijn bezig met andere profielen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.