Fredberg na uitspraken: “Laat Standard maar spreken over Schmeichel”

Fredberg na uitspraken: “Laat Standard maar spreken over Schmeichel”

13 januari - 09:45
32

“Schiet naar de hoeken, die keeper komt er toch niet”, werd er door Carl Hoefkens in een Standard-filmpje geroepen over Kasper Schmeichel. Jesper Fredberg sprak met Het Nieuwsblad over het voorval.

Fredberg heeft een duidelijke mening over het filmpje. “Laat Standard maar spreken over Schmeichel. Sommige coaches voelen de noodzaak om over bepaalde andere jongens te praten en - eerlijk - wij roepen soms ook zaken over de tegenstander in de kleedkamer. Alleen hou je dat best intern. Ik vond het laag van Standard om die video daarna op sociale media te plaatsen.”

Volgens Fredberg horen zo’n dingen niet op sociale media. “Wat is het doel om zo hard op de man te spelen? We zijn rivalen ja, maar tegelijkertijd ook collega's die elkaar nadien nog in de ogen moeten kunnen kijken. Het was onder de gordel en niet fair… Maar kijk: Schmeichel bewees in de laatste drie matchen dat hij nog altijd een topkeeper is.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.