'Veel interesse in Feyenoord-spits, ook West Ham gaat voo Gimenez'

'Veel interesse in Feyenoord-spits, ook West Ham gaat voo Gimenez'

11 januari - 23:04

Santiago Gimenez is op de radar verschenen van West Ham United. De spits moet volgens het Britse The Times zo’n 35 miljoen euro kosten. Mocht Gimenez deze stap maken, dan wacht mogelijk een tandem met Steven Bergwijn. De Ajacied staat ook in de belangstelling van West Ham.

Inmiddels lijkt de complete internationale top geïnteresseerd in Gimenez. Verschillende clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland toonden al belangstelling in de Mexicaanse spits. West Ham denkt met 35 miljoen euro genoeg te hebben om Gimenez over te nemen. Feyenoord lijkt geleid uit eerdere berichtgeving een stuk hoger in te boom te gaan zitten. Bovendien is Gimenez nog altijd tevreden in Rotterdam.

Mocht West Ham er alsnog in slagen om een succesvolle deal rond Gimenez te sluiten, dan wacht mogelijk een pikante tandem. Volgens Fabrizio Romano zouden The Hammers ook erg geïnteresseerd zijn in Steven Bergwijn. De aanvaller van Ajax moet deze winter als één van de belangrijkste versterkingen naar Londen komen. Voor die transfer moet West Ham wel eerst een aantal spelers verkopen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.