Charleroi krijgt goed en slecht nieuws over Zorgane: Dan zien we wel

Charleroi krijgt goed en slecht nieuws over Zorgane: "Dan zien we wel"

11 januari - 23:22
2

Onze competitie ziet jaarlijks heel wat uitblinkers vertrekken en kiezen voor een nieuw avontuur. Ook Sporting Charleroi moest in het verleden afscheid nemen van enkele pionnen en dreigt dat ook binnenkort weer te moeten doen.

Zo is het nu wel helemaal duidelijk geworden dat Adem Zorgane volgende zomer vertrekt. De 24-jarige middenvelder werd afgelopen zomer al gelinkt aan een vertrek, maar zover kwam het niet. Daar komt binnen de komende maanden dan toch verandering in.

Toch is er ook goed nieuws voor Charleroi. Een wintertransfer is zo goed als onbespreekbaar voor e Algerijn. "Ik weet dat ik het seizoen bij Charleroi zal afmaken", vertelt de middenvelder bij Sudpresse.

"In de zomer zien we dan wel", klinkt het nog. "Ik breek er mijn hoofd niet meer over, want die onzekerheid heeft een grote invloed op mijn moraal. Als er deze winter iets gebeurt, dan zien we wel. Maar ik verwacht het niet. Na drie seizoenen zal het wel tijd zijn voor iets anders", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.