JPL-pion wil zich in de kijker spelen van Tedesco: Natuurlijk wil ik naar het EK

JPL-pion wil zich in de kijker spelen van Tedesco: "Natuurlijk wil ik naar het EK"

11 januari - 22:33
10

Domenico Tedesco krijgt de komende maanden de zware taak om zijn EK-selectie te maken. De bondscoach zal enkele moeilijke keuzes moeten maken en heeft flink wat keuze. Ook in doel, waar één pion zich in de kijker wil spelen van Tedesco.

Thibaut Courtois gaat niet mee naar het EK, maar de keuze qua doelmannen is nog steeds bijzonder groot. Koen Casteels is de nieuwe nummer één, terwijl Matz Sels zijn doublure lijkt te zien. Wie de nummer drie wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Arnaud Bodart hoopt alvast mee te mogen naar het EK.

De doelman van Standard maakte de voorbije interlandperiodes al uit van de ruime selectie en hoopt nu een uitnodiging te krijgen voor het toernooi. Natuurlijk denk ik daarover na en wil ik gaan", zegt hij enthousiast in La Dernière Heure.

"Het is duidelijk dat het EK een doel is voor mij. Ik heb geen uitgetekend plan, maar je moet je kansen grijpen. Ik zeg me zelf voortdurend dat ik erin moet geloven en alles moet geven. En daarvoor moet ik eerst en vooral voldoende spelen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.