'Union Berlin maakt haast voor Vertessen en komt met verhoogd bod'

'Union Berlin maakt haast voor Vertessen en komt met verhoogd bod'

11 januari - 19:14

Hoewel PSV Yorbe Vertessen wenst te behouden, geven de geïnteresseerde clubs niet op. Union Berlin en Toulouse zouden allebei hun bod op de aanvaller van de Eindhovenaren hebben verhoogd, zo meldt De Telegraaf.

Het zou best kunnen dat Vertessen straks opnieuw bij een Union aan de slag gaat, maar dan niet in Brussel, wel in Berlijn. De Duitsers zouden zelfs extra haast hebben om Vertessen binnen te slepen, aangezien aanvaller David Fofana donderdag werd teruggeroepen door Chelsea. De club uit de hoofdstad mist daardoor een aanvaller, waardoor de nood is toegenomen en de prioriteit van het halen van Vertessen is gegroeid. Het eerste voorstel van zowel Toulouse als Union Berlin werd geweigerd door PSV, dat onze landgenoot het liefst binnenboord houdt in de strijd om de titel.

Zelf wil Vertessen graag vertrekken uit Eindhoven om zodoende meer aan spelen toe te komen. Het eerste bod van Union zou vijf miljoen bedragen, maar daar gaat PSV niet mee akkoord. Vertessen zou de stap naar Berlijn graag willen maken. Mocht het nog wel van een vertrek komen, dan zal PSV zich waarschijnlijk wenden tot Manchester United. Facundo Pellistri is in beeld om Vertessen eventueel op te volgen.