Club Brugge oefent tegen Nürnberg: met Skov Olsen en terugkerende Sabbe

Club Brugge oefent tegen Nürnberg: met Skov Olsen en terugkerende Sabbe

10 januari - 13:16 Laatste update: 14:09

Club Brugge vertoeft momenteel in het Spaanse Dama de Noche, waar het de laatste hand legt aan haar voorbereiding op het tweede luik van het seizoen. Woensdagmiddag zal de oefenpartij tegen 1FC. Nürnberg een graadmeter vormen. Ronny Deila is dan ook niet van plan om te experimenteren.

De Noorse trainer van Club wil de vriendschappelijke pot gebruiken om zijn sterkste elftal aan het werk te zienAntonio Nusa heeft alvast goed nieuws gekregen. Hij mag starten vanop de linkerflank, waardoor Philip Zinckernagel op de bank moet plaatsnemen. Voor Nieuwjaar kreeg die laatste nog vaker de voorkeur op zijn Noorse concurrent.

Aan de overzijde moet Andreas Skov Olsen voor gevaar zorgen. Dinsdag moest hij de training nog staken met een pijntje. Even werd zijn deelname aan het oefenduel in vraag gesteld, maar uiteindelijk zal de Deen er toch bij zijn. Ook voor Kyriani Sabbe zijn er speelminuten weggelegd tegen Nürnberg, weliswaar pas als invaller. Dat zal hem deugd doen, want de talentvolle rechtsachter lag de voorbije maanden in de lappenmand.