UPDATE: 'Ohio kan terugkeren naar Nederland, maar wel op stage met Standard'

UPDATE: 'Ohio kan terugkeren naar Nederland, maar wel op stage met Standard'

5 januari - 18:15 Laatste update: 19:46
5

Noah Ohio lijkt Standard dan toch te verlaten. De Nederlandse spits kan terugkeren naar zijn thuisland en wordt verhuurd aan FC Utrecht, zo meldt Gianluca Di Marzio.

Bij Standard moet Ohio het dit seizoen tot dusver zien te stellen met weinig speelminuten. De spits kwam in totaal 411 minuten in actie, in vijftien wedstrijden. In de Jupiler Pro League was hij niet trefzeker. In de Croky Cup wist hij wel tot een treffer te komen.

Bij Jong Oranje liet Ohio zich vaker zien. In de EK-kwalificatie scoorde hij vijf keer in zes wedstrijden en was hij tevens goed voor een assist. De aanvaller speelde in de jeugdopleidingen van Manchester United en Manchester City, alvorens in 2020 over te stappen naar RB Leipzig. Die club liet hij medio 2022 achter zich voor Standard Luik, de club die hij nu op huurbasis lijkt te verlaten voor de Nederlandse club.

Update: Ohio kan inderdaad rekenen op interesse van Utrecht, maar lijkt zaterdag gewoon in het vliegtuig te stappen met de rest van de spelersgroep van Standard. Dat meldt Kevin Sauvage van La Dernière Heure. De Rouches stomen zich in Marbella klaar voor het tweede deel van het seizoen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.