'Fujii kiest niet voor RSC Anderlecht, Japanse verdediger trekt naar KV Kortrijk'

'Fujii kiest niet voor RSC Anderlecht, Japanse verdediger trekt naar KV Kortrijk'

5 januari - 18:00
17

Haruya Fujii lijkt dan toch richting ons land te gaan verhuizen. De Japanse verdediger werd al gelinkt aan RSC Anderlecht, maar kiest niet voor de Brusselaars. Hij verhuist wel naar... KV Kortrijk.

Eerder raakte al bekend dat Fujii richting ons land kan verhuizen. De 23-jarige Japanse verdediger van Nagoya Grampus werd gelinkt aan RSC Anderlecht, al zal dat niet zijn club worden. Bij Kyodo News valt namelijk te lezen dat Fujii heeft gekozen voor KV Kortrijk.

De rode lantaarn in ons land zal zo'n 1,2 miljoen euro betalen voor Fujii, die daarmee het voorbeeld van Tsuyoshi Watanabe kan volgen. De Japanner werd begin 2022 weggehaald bij FC Tokyo en groeide bij KV Kortrijk uit tot een belangrijke pion. Dat zag hij verzilverd worden met een transfer naar KAA Gent, waar hij inmiddels een steunpilaar is.

Anderlecht lijkt daarmee te moeten blijven speuren naar een nieuwe verdediger. De Brusselaars zoeken naar verluidt nog naar een concurrent voor Jan Vertonghen en Zeno Debast.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.