'Arsenal krijgt nul op het rekest: Juventus laat sterkhouder niet gaan'

'Arsenal krijgt nul op het rekest: Juventus laat sterkhouder niet gaan'

5 januari - 14:14

Arsenal hoeft zich geen illusies te maken omtrent de komst van Dusan Vlahovic. De Servische spits zou in beeld zijn in het Emirates Stadium, maar Juventus is geenszins van plan om de aanvaller te laten gaan.

"Een aanbieding van Arsenal voor Dusan Vlahovic? We weten niets van dat verhaal. Er speelt niets op dit moment. Vlahovic is niet te koop", zo citeert Fabrizio Romano Juventus-directeur Cristiano Giuntoli. De spits kwam in de winterse transferperiode van 2022 voor tachtig miljoen over van Fiorentina.

Vlahovic wordt vaak in verband gebracht met een vertrek. Juventus verkeert immers in financiële problemen en de Serviër is veelal de eerste naam die genoemd wordt voor een vertrek, wegens zijn hoge transferwaarde, hoge salaris en gezien het feit dat hij niet structureel in de basis staat bij de Oude Dame. Naast Arsenal zouden ook Chelsea en enkele clubs uit Saudi-Arabië interesse hebben.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.