'Twee smaakmakers blijven ondanks enorme interesse gewoon bij Club Brugge'

'Twee smaakmakers blijven ondanks enorme interesse gewoon bij Club Brugge'

4 januari - 22:06
2

Club Brugge staat op het punt om afscheid te nemen van Tajon Buchanan en ziet de Canadees naar Inter verhuizen. Heel wat pionnen van Club Brugge zijn ook gewild, maar Buchanan lijkt de enige basisspeler te zijn die ook andere oorden zal opzoeken.

Vooral Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen werden al meermaals in verband gebracht met een vertrek. Beide spelers konden afgelopen zomer al vertrekken en Chelsea wilde nog bijzonder ver gaan voor Nusa. Die interesse is er niet op geminderd, maar een vertrek komt er niet.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt namelijk dat het de intentie van zowel Nusa als Skov Olsen is om tot het einde van het seizoen bij Club Brugge te blijven. Zij hebben hun zinnen niet gezet op een vertrek en gaan dan ook niet veranderen van ploeg.

Goed nieuws voor Club Brugge, dat daarmee nog kan blijven rekenen op twee smaakmakers. Nusa kon door blessureleed Club Brugge nog niet enorm veel bijbrengen, maar is inmiddels wel terug fit. Skov Olsen is met zeventien doelpunten en vijf assists dan weer bezig aan een uitstekend seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.