Buchanan landt in Milaan: Club Brugge kan drie miljoen aan bonussen ontvangen

Buchanan landt in Milaan: Club Brugge kan drie miljoen aan bonussen ontvangen

4 januari - 11:13 Laatste update: 11:48
22

Internazionale verwelkomde Tajon Buchanan in de stad. De buitenspeler van Club Brugge arriveerde in Milaan op het vliegveld van Linate, waar hij zich voorbereidt op een reeks medische testen. 

Buchanan zal eerst de gebruikelijke medische onderzoeken ondergaan in het Humanitas-ziekenhuis in Rozzano, gevolgd door het afronden van een aantal sportieve tests bij Coni, alvorens naar het hoofdkantoor van Inter te gaan om zijn contract te ondertekenen, dat hem tot het seizoen 2027/28 aan de club zal binden. Dat schrijft La Gazetta.

Met de transfer naar Inter zou zo’n 7 miljoen euro gemoeid zijn. Club Brugge zal dit volgens de krant in verschillende schijven ontvangen. Mogelijk zouden er ook bonussen aan drie miljoen in de deal zijn opgenomen. 

Door enige vertraging bij zijn aankomst in Milaan zal de speler de aanstaande wedstrijd tegen Verona missen. Hij zal terugkeren naar Brussel om de benodigde documentatie voor zijn verblijfsvergunning als niet-EU-speler af te ronden, waarna zijn debuut voor Inter gepland staat voor 13 januari tegen Monza.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.