Voor mij twee Eredivisie-uitblinkers: Bakayoko in 2023 écht binnengekomen

"Voor mij twee Eredivisie-uitblinkers: Bakayoko in 2023 écht binnengekomen"

3 januari - 15:42 Laatste update: 16:49

Kenneth Perez is lyrisch over PSV-aanvaller en Rode Duivel Johan Bakayoko. De twintigjarige Bakayoko is een van de twee spelers van wie de voormalig middenvelder in het kalenderjaar 2023 het meest heeft genoten.

In Terugblikken met Vedetten van ESPN wordt Perez gevraagd naar de speler die hem in 2023 het meest heeft geamuseerd. "Dan heb ik twee spelers, allebei van PSV", reageert hij. "In de eerste seizoenshelft is dat Xavi Simons. En Bakayoko. Hij is een speler over wie ik, toen Paris Saint-Germain kwam, zei: verkopen. Hij had toen bijna niet gespeeld en ik kende hem niet zo."

"Hij is een speler die écht binnen is gekomen in 2023", gaat Perez verder. De Deen heeft niets dan lof voor de Eindhovense club, die vorig jaar maar één Eredivisie-wedstrijd verloor. "Het is natuurlijk geweldig. De reeks in de eerste seizoenshelft van 2023/2024... Dat is natuurlijk een reeks die je niet vaak ziet. Dat is iets wat bij blijft."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.