Liverpool meldt zich voor Mbappé

'Mbappé moet ster opvolgen bij Liverpool, Fransman ziet stap wel zitten'

1 januari om 20:10

Kylian Mbappé zou overwegen de overstap naar Liverpool te maken wanneer zijn contract bij Paris Saint-Germain in de zomer afloopt, zo meldt Le Parisien. Real Madrid lijkt al lange tijd de belangrijkste gegadigde, maar de Engelsen zouden roet in het eten willen gooien.

De Franse aanvaller is vanaf heden vrij om te onderhandelen met nieuwe clubs, daar zijn verbintenis bij Paris Saint-Germain in de zomer afloopt. Real Madrid leek de favoriet voor de handtekening van de 25-jarige doelpuntenmaker, maar volgens het Franse medium is Liverpool de meest kansrijke kandidaat.

Paris Saint-Germain zou Mbappé nog altijd langer willen binden, maar dat lijkt er niet in te zitten. Le Parisien schrijft dat de spits 'niet ongevoelig' is voor een transfer naar Liverpool. The Reds weten dat het contract van Mohamed Salah in 2025 afloopt en zijn niet blind voor de interesse uit Saudi-Arabië voor de Egyptenaar. De droom op Anfield zou zijn om hem op te laten volgen door Mbappé.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.