Mbappé vindt huis in Madrid

'Geruchten over Mbappé groeien, Fransman vindt een huis in Madrid'

1 januari om 12:40

Kylian Mbappé heeft een huis gereserveerd in Madrid, zo stelt Eduardo Aguirre. De Franse aanvaller zou een woning hebben gereserveerd die op dit moment bewoond wordt door een andere voetballer, aldus Aguirre in het programma El Chiringuito de Jugones.

Het is niet de eerste keer dat in het programma geruchten over Mbappé opduiken. Wel plaatst Aguirre de kanttekening dat er nog geen contract is getekend en dat Mbappé nog niet zeker is van een overstap naar Real Madrid. "Hij heeft het huis in Madrid gereserveerd. De wijk, het huisnummer, de huidige eigenaar... de informatie is bekend en Mbappé heeft gereserveerd."

"Misschien gaat hij wel naar Madrid, misschien gaat hij niet naar Madrid. Dat besluit heeft Mbappé nog niet genomen, maar het huis heeft hij in ieder geval. De woning is momenteel in handen van een profvoetballer. Wie dat is, kan ik niet zeggen. Maar Mbappé kent hem heel goed", aldus Aguirre.

Het nieuws over de geslaagde huizenzoektocht van Mbappé komt vlak na het nieuws van The Athletic dat Real Madrid in januari in gesprek gaat met Mbappé in de hoop hem te overtuigen van een transfer. De aanvaller van Paris Saint-Germain mag vanaf 1 januari officieel praten met andere clubs, aangezien zijn contract in de Franse hoofdstad over enkele maanden afloopt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!