Kompany na nipt verlies Aston Villa – Burnley: “Niet eerder zo gefrustreerd”

Kompany na nipt verlies Aston Villa – Burnley: “Niet eerder zo gefrustreerd”

30-12-2023 21:02
12

Vincent Kompany was erg dicht bij een stunt met Burnley FC in de Premier League. De hoofdtrainer zag Aston Villa in de allerlaatste minuut toch nog winnen via een strafschop. Burnley had zich daarvoor knap terug geknokt in de match nadat Burnley eerder een rode kaart had gekregen. Kompany vertelt dat hij zeer gefrustreerd is door het verlies.

Kompany geeft aan dat hij zeer gefrustreerd is na de match tussen Aston Villa en Burnley. Ik heb me denk ik met Burnley niet eerder zo gefrustreerd gevoeld. Ik ben erg trots hoe het team heeft gespeeld, maar dat doet het team nu al een flinke tijd”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany legt uit waar zijn frustratie vandaan komt na het verlies van Burnley bij Aston Villa. “Ik ben extreem trots, ik ben dat eigenlijk altijd om eerlijk te zijn. De frustratie komt doordat we precies hebben gedaan wat we moesten doen om toch een resultaat te behalen”, aldus Kompany.

Kompany was niet tevreden over de arbitrage bij Aston Villa tegen Burnley. “Wanneer we kijken hoe we tot resultaten moeten komen, dan is het frustrerend om te zien hoe de match uiteindelijk loopt. Ik kan het gevoel niet ontwijken dat de arbitrage de wedstrijd beter had kunnen leiden”, meent Kompany.

Kompany sluit positief af, de hoofdtrainer van Burnley kijkt met een goed gevoel naar de toekomst. “We zullen hiervan terugveren. Dat is iets bijzonders aan deze club, we moeten blijven gaan. Er zijn dingen die we vandaag erg goed deden en dingen die beter konden. Het is spannend om met dit team te werken en het is een spannend team”, besluit Kompany.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.