Clement en co opgetogen met Silva: Een spits met enorme kwaliteiten

Clement en co opgetogen met Silva: "Een spits met enorme kwaliteiten"

29-12-2023 12:14
3

Philippe Clement en co zijn opgetogen met hun nieuwe spits bij Rangers FC. Donderdag werd ex-Anderlecht-spits Fábio Silva voorgesteld bij de Schotse topclub. De Portugees wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers tot het einde van het seizoen. Clement en CEO James Bisgrove reageren alvast erg enthousiast.

Met Danilo die geblesseerd is en Cyriel Dessers (ex-Genk) die naar de Afrika Cup lijkt te gaan in januari moest Rangers op zoek naar een extra spits. Clement is blij met de komst van Silva. "Ik ben erg blij dat we erin geslaagd zij om Fabio binnen te halen", aldus Clement op de officiële kanalen van de club. "Hij is een spits met enorme kwaliteiten en het is fantastisch dat we hem voor de rest van het seizoen bij de groep hebben."

De verwachtingen rond het Portugese talent zijn dan ook erg hoog. "Hij is een jonge speler die al heel wat ervaring heeft opgedaan in Engeland en Europa. Ik kijk er echt naar uit om met hem te werken", zegt Clement.”

Ook CEO James Bisgrove is enthousiast. "Na lang spreken met Philippe en de rest van het bestuur waren we het erover eens dat we ons in de spits moesten versterken dit seizoen. We zijn opgetogen om een speler met het kaliber van Fabio te verwelkomen", besluit de CEO.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.