Refereeing Department onthult arbiters die in 2024 internationaal mogen fluiten

Refereeing Department onthult arbiters die in 2024 internationaal mogen fluiten

29-12-2023 08:50 Laatste update: 08:53
8

De Belgische scheidsrechters hebben weer een FIFA-badge toegewezen gekregen voor 2024. Met de FIFA-badge kunnen de arbiters internationaal wedstrijden leiden. Het Professional Refereeing Department en de Royal Belgin Football Association (KBVB) maakten de lijst bekend.

De scheidsrechters die de FIFA-badge toegewezen kregen, zijn Lothar D’Hondt, Erik Lambrechts, Jonathan Lardot, Bram Van Driessche, Nathan Verboomen, Jasper Vergoote en Lawrence Visser.

Daarnaast hebben ook assistent-scheidsrechters een aparte FIFA-badge ontvangen. Dit zijn Nico Claes, Jo De Weirdt, Romain Devillers, Mathias Hillaert, Quentin Lesceux, Kevin Monteny, Thibaud Nijssen, Martijn Tiesters, Rien Vanyzere en Ruben Wyns.

Video-assistent-scheidsrechters die een FIFA-badge ontvingen, zijn Ella De Vries, Erik Lambrechts, Bram Van Driessche, Nathan Verboomen en Lawrence Visser.

Bovendien werd de FIFA-badge ook toegekend aan scheidsrechters in het damesvoetbal, futsal voor heren en beachsoccer voor heren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.