'Vertrekken bij Anderlecht zal niet makkelijk zijn, ik wil een prijs pakken'

'Vertrekken bij Anderlecht zal niet makkelijk zijn, ik wil een prijs pakken'

28-12-2023 18:00
19

Yari Verschaeren is weer helemaal terug bij RSC Anderlecht. De middenvelder is al niet meer weg te denken uit de basis van paars-wit en wist al enkele goede prestaties neer te zetten. Is hij bezig aan zijn laatste maanden bij de club.

De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026 bij de club, maar het is nog maar de vraag of hij dat ook zal uitzitten. Deze zomer lijkt het wel het ideale moment om te vertrekken, aangezien zijn vriendin Zoé in haar laatste jaar rechten zit. "Als je het zo bekijkt wel", lacht Verschaeren bij De Standaard.

Al heeft Verschaeren toch nog een doel eer hij vertrekt bij Anderlecht. "Maar ik heb altijd gezegd: ik wil ongelooflijk graag een prijs pakken met Anderlecht. En die mogelijkheid is er, we doen nog op twee fronten mee. Veel zal afhangen van mijn persoonlijk niveau, maar daar heb ik alle vertrouwen in", klinkt het.

En zelfs na het halen van een prijs, bestaat de kans dat Verschaeren gewoon blijft. "Als er een situatie is waarbij we kampioen spelen en de Champions League halen, zal ik er zeker een paar keer over nadenken. Ik heb altijd gezegd dat ik Anderlecht als een club beschouw die heel veel voor mij betekent. Als het moment komt om de stap te zetten, zal dat zeker niet gemakkelijk zijn.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.