Leoni over vorm Anderlecht: “We hebben ons wat vermoeid gevoeld, rust zal helpen”

Leoni over vorm Anderlecht: “We hebben ons wat vermoeid gevoeld, rust zal helpen”

28-12-2023 12:14
17

Théo Léoni sprak na de overwinning van RSC Anderlecht op Cercle Brugge over het belang van de drie punten, ondanks de minder overtuigende prestatie: "De manier waarop we hebben gespeeld, was niet onze beste, maar mentaal waren we sterk.”

Hij erkende de positie van Anderlecht in de competitie, maar benadrukte dat het seizoen nog lang is. "We zijn zes punten achter op Union, maar we kijken wedstrijd voor wedstrijd en proberen ons eigen spel te verbeteren. Het seizoen is nog lang en we concentreren ons op onszelf."

Met een welverdiende pauze in het vooruitzicht om uit te rusten en kleine blessures te herstellen, benadrukte Léoni het belang van rust om het sterke momentum te behouden. "We hebben wat vermoeidheid gevoeld, dus deze rustperiode zal ons helpen om terug te komen en onze sterke reeks voort te zetten."

Hij benadrukte verder ook het belang van consistentie en ambitie voor Anderlecht om naar de top te blijven streven, terwijl hij persoonlijk zijn tevredenheid uitsprak over het vertrouwen dat hij van de coach krijgt en zijn progressie in het team. Léoni sloot af met een duidelijke ambitie. "We zijn Anderlecht en we moeten altijd naar boven kijken. We gaan er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen en alles te geven in de play-offs”, besluit de publiekslieveling van Anderlecht, geciteerd door RTBF.