Kompany na 0-2 nederlaag tegen Liverpool: “Klopp en ik deelden wat verhalen”

Kompany na 0-2 nederlaag tegen Liverpool: “Klopp en ik deelden wat verhalen”

27-12-2023 12:45

Liverpool FC klom op boxing day terug naar de kop van het klassement. The Reds wonnen met 0-2 op het veld van Vincent Kompany’s Burnley. De voormalige RSC Anderlecht -man en zijn ploeg staan nu op een voorlaatste plek. 

Kompany reflecteerde op het gelijkspel van Burnley tegen Liverpool FC. Hij deelde zijn gesprek met Jurgen Klopp na de wedstrijd en benadrukte de leerschool die de Premier League is. "Het is kersttijd, Klopp en ik deelden wat verhalen. Het is de eerste keer dat we elkaar zagen sinds ik speler was en het is altijd geweldig om geweldige mensen in het spel te zien. Alles telt op dit niveau."

Kompany uitte, ondanks de nederlaag, vertrouwen in zijn spelers. "Ik geloof niet dat ze die kansen zullen blijven missen. Tegen het einde hadden we een kans om een duw te geven en als die erin gaat, is het 1-1, maar het spel gaat open en Liverpool is zo goed in die momenten", citeert BBC

Hij sprak verder over mogelijke transfers die zijn ploeg moeten helpen. "De blessuresituatie is iets wat we altijd moeten beoordelen. Ik denk dat de beste manier om ons te verbeteren is om de spelers die we hebben te steunen en ze geloof te geven. Ik zal proberen om wat spelers van Jurgen van de bank te halen!"