'Real Madrid kan terugkeer vergeten: Varane verlaat Man United niet'

'Real Madrid kan terugkeer vergeten: Varane verlaat Man United niet'

25-12-2023 16:02
1

Raphaël Varane wil bij Manchester United blijven. De Fransman is dit seizoen niet verzekerd van een plek in de basis bij de ploeg van Erik ten Hag, maar desondanks wil hij The Mancunians trouw blijven.

Real Madrid zou interesse hebben in een terugkeer van Varane, die tussen 2011 en 2021 reeds tien jaar uitkwam voor de Koninklijke. David Alaba en Éder Militão kampen met zware knieblessures, waardoor men in Madrid op zoek is naar een vervanger. Ook een transfer naar Saudi-Arabië zou een optie zijn, maar volgens L'Équipe heeft de verdediger hier geen interesse in.

Varane zou geaccepteerd hebben dat hij niet meer in staat is om drie wedstrijden in de week te spelen, wat tevens de reden is dat hij in februari afzwaaide als international van Frankrijk. Wel denkt de centrale verdediger dat hij voor Manchester United nog een waardevolle kracht kan zijn, ook door zijn omgang met jonge spelers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.