Blessin geeft Union geen vrije dag

Blessin geeft Union geen vrije dag: “Morgen en maandag wordt er getraind”

24 december om 12:59

Hoewel het Kerstmis is, staat er voor Union Saint-Gilloise nog werk op het programma. Met een belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge voor de boeg, zijn de koplopers vastberaden om voor de pauze te presteren. 

"Morgen is het Kerstmis, maar we zullen moeten werken. Morgen en maandag wordt er getraind”, klinkt het bij Blessin. Een mogelijke overwinning kan een aanzienlijk verschil maken in het klassement. "Het is een heel sterke ploeg die goed draait en veel scoort. We moeten gefocust zijn. We zullen een goede prestatie moeten neerzetten," benadrukte de trainer in RTBF.

Op de vraag of een punt voldoende zou zijn, gezien hun 14 wedstrijden ongeslagen reeks, antwoordde de club: "Die vraag kun je me na de wedstrijd stellen. We gaan ervoor om te winnen. Het hangt ervan af hoe we spelen." 

Blessin hoopt alvast dat zijn ploeg kan verder bouwen op de driepunter tegen Eupen. "De spelers weten dat ik graag met een clean sheet eindig. Vooral voor Anthony Moris," voegde Blessin eraan toe, benadrukkend dat het behouden van een sterke verdediging essentieel blijft voor het team.