Léoni over titel ‘publiekslieveling’ bij Anderlecht

Léoni over titel ‘publiekslieveling’ bij Anderlecht: “Ik ga altijd 100% geven”

24 december 2023 om 12:43

Théo Léoni benadrukte na de driepunter van RSC Anderlecht tegen KRC Genk het belang van het collectieve resultaat boven individuele prestaties. Ondanks zijn doelpunt, stond hij vooral stil bij de teamspirit bij Paars-Wit.

"Het einde van de wedstrijd was buitengewoon. Onze supporters hebben ons enorm geholpen. Toen we het doelpunt tegen kregen, zeiden we tegen onszelf: 'Zij spelen heel goed, wij domineren, dus we gaan alles geven wat we hebben”, aldus Leoni. De publiekslieveling vertelde dat hij een boost voelde door het hele team. “En we zijn erin geslaagd om de zaken om te draaien," deelde Léoni met Eleven Dazn, geciteerd door RTBF.

Hij erkende verder de kracht van Genk. "Eerlijk gezegd waren ze erg goed en erg sterk. Dat moet ik toegeven. Het was erg ingewikkeld. En ik ben heel blij met de overwinning." Léoni knalde de bal knap binnen en hielp zijn ploeg zo aan de overwinning. Toch benadrukt hij vooral de strijd en teamspirit van zijn ploeggenoten. "Er zijn veel mooiere doelpunten geweest dit seizoen. Maar mooi of niet, het belangrijkste is dat het de ploeg hielp.”

Op de vraag of hij de favoriet van de fans wil worden, reageerde hij vol toewijding: "Ik wil ze geven wat ze willen, namelijk gepassioneerd zijn over de club en alles geven wat ik heb. Soms speel ik goed, soms speel ik minder goed. Maar wat zeker is, is dat ik altijd 100% ga geven."