Pochettino over Lavia bij Chelsea: Mogelijk debuut na langdurige blessure

Pochettino over Lavia bij Chelsea: "Mogelijk debuut na langdurige blessure"

23-12-2023 13:43
1

Romeo Lavia staat op het punt zijn debuut te maken bij Chelsea FC. De jonge Rode Duivel maakte afgelopen zomer de overstap naar de club uit Londen. Ondanks een indrukwekkende transfer van 62 miljoen euro heeft hij nog steeds niet gespeeld voor The Blues. 

"Na bijna zes maanden zal hij misschien morgen in het team worden geïntegreerd," deelde Mauricio Pochettino mee tijdens een persconferentie. Lavia heeft nog geen speeltijd gehad vanwege enkel- en hamstringblessures. Pochettino drukt op het belang van geduld: "Hij is goed, maar hij heeft tijd nodig om weer op zijn best te worden”, gaat de trainer verder, geciteerd op de website van Chelsea

“Net als Christophe Nkunku moeten ze begrijpen dat ze echt elke dag heel hard moeten trainen, misschien zelfs harder dan de andere spelers, om te bewijzen dat ze op elk moment op het veld een impact kunnen maken."

"Lavia heeft groen licht gekregen van de medische staf van de Blues," benadrukt Pochettino. Hij zou kunnen worden opgenomen in de basisopstelling voor de wedstrijd tegen Wolverhampton. De Belgische middenvelder, ondanks zijn langdurige afwezigheid, hoopt eindelijk zijn debuut te maken voor Chelsea.