Vreven over ontslag KV Oostende: ''Mijn ontslag heeft niets met voetbal te maken''

Vreven over ontslag KV Oostende: ''Mijn ontslag heeft niets met voetbal te maken''

23-12-2023 17:00

Stijn Vreven is niet langer de trainer van KV Oostende. De officiële boodschap was dat de club en de trainer wegens slechte resultaten uit elkaar gingen. Volgens Vreven zelf is dat echter niet het hele verhaal.

KV Oostende behaalde vlak voor zijn ontslag nog een overwinning op KRC Genk in de beker. ''Ik heb er een leuke tijd gehad, met die bekerstunt als absolute hoogtepunt'', vertelde Vreven aan Het Nieuwsblad.

Vreven gelooft dat zijn ontslag niet te wijten is aan voetbalgerelateerde redenen. ''Maar door die financiële problemen was de situatie daar niet meer serieus. Mijn ontslag kan ik dan ook beter relativeren, want dat had niets met voetbal te maken'', zei Vreven.

Ondanks deze tegenslag wil Vreven zijn carrière in het voetbal voortzetten. ''Nu ga ik genieten van de feestdagen, daarna kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging'', aldus Vreven.

Vreven was in totaal 16 wedstrijden hoofdtrainer van KV Oostende, waarbij hij gemiddeld 1,31 punt per wedstrijd behaalde met de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.