Stengs: ''Ben hier een ander mens geworden, dingen meegenomen uit buitenland''

Stengs: ''Ben hier een ander mens geworden, dingen meegenomen uit buitenland''

21-12-2023 08:40
4

Na afloop van de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht reageerde voormalig Royal Antwerp FC-middenvelder Calvin Stengs op de kritiek die oud-voetballer Kenneth Perez op hem heeft. Volgens Perez brengt Stengs te weinig in de 'grote wedstrijden'. Stengs denkt er het zijne van. 

"Feyenoord heeft me veel gebracht", zei Stengs na afloop van het duel bij ESPN. "Ik ben in beeld gekomen bij Oranje en maak veel goals en assists, dus ik ben blij hier. Ja, ik ben hier een ander mens geworden, omdat ik dingen mee heb genomen uit het buitenland."

De spelmaker van Feyenoord wilde ook nog even inhaken op de kritiek van Perez. "Ik ben het niet helemaal eens met zijn kritiekpunten, maar zo hebben we allebei onze mening. Hij vindt dat ik niet thuis geef in de grote wedstrijden, maar in de eerste Champions League-wedstrijden gaf ik dat wel. Misschien in de laatste wat minder, maar volgens mij draai ik een prima seizoen", besluit Stengs.

Perez haakte daarna zelf in. "Hij is teruggehaald om het in de grote wedstrijden te laten zien en Feyenoord verder te helpen. Ik vind dat hij het in die wedstrijden niet genoeg heeft laten zien, ten opzichte van de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Heracles Almelo. Tegen PSV heeft hij Feyenoord niet op sleeptouw genomen", meent de analist. Waarop Stengs countert: "Hij mag zijn mening hebben, maar die heb ik ook."

Stengs kwam afgelopen seizoen nog voor Antwerp uit op huurbasis, maar OCG Nice besloot de middenvelder aan Feyenoord te verkopen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.