Blunder bij Manchester United: 'Contract Varane loopt vroeger af dan gezegd'

Blunder bij Manchester United: 'Contract Varane loopt vroeger af dan gezegd'

18-12-2023 16:50
1

Raphael Varane hoopt dat zijn club Manchester United de optie zal lichten om zijn contract met één jaar te verlengen, nadat de club de verkeerde vervaldatum van het contract gecommuniceerd heeft. Die fout brengt Manchester Evening News naar buiten.

Het contract van Varane bij The Red Devils loopt in juni 2024 af en de club heeft de optie om de Fransman nog een jaar langer aan boord te houden. Toen hij voor 42 miljoen euro overkwam van Real Madrid in augustus 2021, communiceerde United dat de aankoop tekende tot de zomer van 2025 met de optie van een verlenging van één jaar.

Het contract loopt daadwerkelijk echter dus al in de zomer van 2024 af. Het is niet de eerste keer dat de club uit Manchester een dergelijke blunder begaat. In juli 2020 bracht United naar buiten dat Nemanja Matic een nieuw contract tekende tot 2023, terwijl de Serviër eigenlijk voor twee jaar tekende, waarbij hij zelf de mogelijkheid had om er nog een derde jaar aan vast te plakken. Daar koos Matic uiteindelijk niet voor.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.