Anderlecht geeft winst uit handen tegen Antwerp: Teleurgesteld en frustrerend

Anderlecht geeft winst uit handen tegen Antwerp: "Teleurgesteld en frustrerend"

17-12-2023 21:21
40

Geen overwinning voor RSC Anderlecht, dat lang op weg leek naar een driepunter tegen Royal Antwerp FC. In het slot gaf paars-wit de zege echter uit handen. Bijzonder zuur voor Théo Leoni.

De wedstrijd begon nochtans bijzonder goed voor Anderlecht en Leoni, die kon scoren na een gigantische blunder van Jean Butez. "Ik ben heel tevreden dat ik scoorde", reageerde Leoni bij Eleven Sports/DAZN. "Zeker omdat het met de kop was. Dat is niet van mijn gewoonte."

Maar lang blij kon Leoni ook niet zijn. "Toch ben ik teleurgesteld", ging hij verder. "We deden er alles aan om de voorsprong te verdedigen, maar Antwerp drukte enorm. Het is frustrerend om een doelpunt te slikken in de laatste minuten, maar het spel van Antwerp was niet evident", aldus Leoni.

De middenvelder kreeg nog eens een basisplek, wat lang niet zeker meer is bij paars-wit de laatste weken. "We hebben inderdaad veel spelers, zeker op het middenveld. Op training en tijdens de wedstrijd moet je aan de coach tonen dat je het verdient om te spelen. Maar de coach praat veel met mij en geeft me vertrouwen. Door zijn menselijke kant te tonen zet hij ons aan om te presteren", besluit Leoni.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.