'Juve wil Boniface (ex-Union) van Leverkusen en spits verkopen voor 70 miljoen'

'Juve wil Boniface (ex-Union) van Leverkusen en spits verkopen voor 70 miljoen'

17-12-2023 14:30
4

Juventus heeft het vizier gericht op Victor Boniface, de voormalig aanvaller van Union SG. Juventus overweegt serieus om Dusan Vlahovic te verkopen in januari. De Italiaanse grootmacht zou hiermee de transfer van Bayer Leverkusen-aanvaller Boniface willen financieren.

Corriere dello Sport, dat zich baseert op berichtgeving van Tuttomercatoweb, meldt dat Juventus-directeur Cristiano Giuntoli in januari een koper zal proberen te vinden voor Vlahovic. De Servische spits wordt mogelijk verkocht aan een club in de Premier League. Vlahovic heeft zijn prijskaartje van 70 miljoen euro nog niet weten waar te maken bij Juve.

Mocht de 23-jarige spits worden verkocht, dan lijkt De Oude Dame stappen te gaan ondernemen om Boniface van Bayer Leverkusen over te nemen. De Nigeriaanse aanvaller schittert in de Bundesliga, waar hij dit seizoen al goed was voor acht doelpunten in veertien duels. Aan hem hangt naar verluidt een prijskaartje van 40 miljoen euro.

Giuntoli volgt Boniface al sinds zijn tijd bij Union Toen was hij al overtuigd hij een geweldige aanvulling zou zijn op de selectie van Massimiliano Allegri.