Ngoy na de 0-0 tegen Charleroi: Het was meer een nederlaag dan een gelijkspel

Ngoy na de 0-0 tegen Charleroi: "Het was meer een nederlaag dan een gelijkspel"

17-12-2023 12:13
2

Het 0-0 gelijkspel tussen Standard en Charleroi laat beide ploegen teleurgesteld achter. Ook Nathan Ngoy was niet meteen tevreden met het punt. Hij uit zijn frustratie over het gebrek aan beweging en de ineffectiviteit van Standard in de wedstrijd. 

"Het was niet de wedstrijd die we wilden spelen, verre van dat. Charleroi was goed georganiseerd." Ngoy erkent de teleurstelling in RTBF. "Het is meer een nederlaag dan een gelijkspel vanavond. Het was een wedstrijd die we moesten winnen, zeker thuis."

De verdediger toonde begrip voor de verwachtingen van Standard en de druk om te presteren. "We moeten beter presteren en effectiever zijn in onze aanval. Het gebrek aan doelpunten baart ons zorgen, en we moeten onze tactiek en aanpak evalueren om de komende wedstrijden te verbeteren."

Ngoy benadrukte verder ook het belang van een positieve mindset. "We moeten de teleurstelling van deze wedstrijd achter ons laten en ons concentreren op het verbeteren van ons spel en het behalen van betere resultaten in de competitie."