Supporters kunnen zich niet opwarmen aan matige Standard-Charleroi zonder winnaar

Supporters kunnen zich niet opwarmen aan matige Standard-Charleroi zonder winnaar

16-12-2023 22:44
10

Nee, een hevige derby werd het niet tussen Standard en Sporting Charleroi. Na een hevig begin verwaterde de partij en kregen we een matige pot voetbal te zien, waarin geen enkele ploeg de winst verdiende. Het bleef 0-0.

In een kolkend Sclessin was het duidelijk wat de fans wilden zien: een goede prestatie en resultaat van Standard tegen rivaal Sporting Charleroi. De thuisploeg leek de boodschap ook begrepen te hebben en begon bijzonder sterk aan de wedstrijd.

Veel balbezit, veel strijd en veel goede intenties, maar de grote kansen kwamen er maar niet. Al had Charleroi het wel bijzonder moeilijk om onder de druk uit te komen. De Rouches wisten er echter niet van te profiteren en wisten offensief amper iets te tonen. Bij de rust bleef het dan ook 0-0 na een vrij matige pot voetbal.

Ook de tweede helft zorgde niet voor veel beterschap en leek maar niet open te breken. Nervositeit en veel strijd op het middenveld, maar doelpogingen kregen we maar niet te zien. Voor Standard ging het ook nog van kwaad naar erger nadat Steven Alzate in het slot geblesseerd was uitgevallen. Hij zag vanaf de zijlijn uiteindelijk ook hoe de Rouches de overwinning niet over de streep konden trekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.