Klopp over treffen met Union: ''Ik ga graag een biertje drinken met Blessin''

Klopp over treffen met Union: ''Ik ga graag een biertje drinken met Blessin''

14-12-2023 11:35 Laatste update: 11:33
1

Union treft op donderdagavond Liverpool in het Lotto Park. De wedstrijd is een strijd, maar dat betekent niet dat het buiten het veld gezellig kan zijn. Zo gaat Jurgen Klopp graag om de tafel met Union-trainer Alexander Blessin

Klopp ziet een sterk Union in de Jupiler Pro League. ''Union doet het ook geweldig in de competitie en is de verdiende leider'', vertelde Klopp volgens Het Nieuwsblad

Blessin had het erg naar zijn zin tijdens de laatste ontmoeting met landgenoot Klopp. ''Ik ga graag een biertje met hem drinken na de wedstrijd, dat is traditie in Duitsland'', reageerde Klopp.

Toch verklapte Klopp al dat het niet te gezellig kan worden. ''Al mag ik wel het vliegtuig naar Liverpool niet missen'', vertelde Klopp.

De twee trainers kennen elkaar van weleer. ''We hebben vroeger nog tegen elkaar gespeeld, maar ik kan jullie verzekeren dat geen van ons beiden toen een grootse indruk heeft nagelaten'', aldus Klopp.

De match tussen Union SG en Liverpool wordt aankomende donderdagavond om 18:45 gespeeld. Union staat zondag dan weer in de Jupiler Pro League tegenover KC Mechelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.