Gheysens kent een hoop tegenslagen en hunkert naar Antwerp-succes

'Gheysens weer van de partij, kan wel een prestigieuze opsteker gebruiken'

13 december om 07:50
Laatste update: 13 december om 08:01

Royal Antwerp FC is nog altijd puntloos in de Champions League. Daar kunnen trainer Mark van Bommel en zijn selectie op woensdagavond verandering in brengen tegen Barcelona. Dat zou ook een mooie opsteker zijn voor voorzitter Paul Gheysens.

Gheysens kon genieten van de prestaties van Antwerp, al laat het in de Champions League te wensen over. 'Zijn voetbalclub die de dubbel won, dat was behoorlijk prestigieus. En de kwalificatie voor de poules van het kampioenenbal zowaar nog prestigieuzer', schreef Van den Broeck in Het Nieuwsblad.

Maar zeker niet alles ging over rozen voor de voorzitter. 'De miserie rond het stadion – ‘het probleem Mintjens’, zoals hij het ooit noemde – en de commotie na de recente Pano-reportage, waarin hij zelfs beschuldigd werd van bedreigingen, maakt dat Gheysens even in de hoek zit waar de klappen vallen', pende Van den Broeck over de zware periode voor Gheysens.

Punten pakken tegen Barcelona kan daarom een mooie opsteker zijn. 'De laatste twee affiches, in Porto en Hamburg, heeft hij aan zich voorbij (moeten) laten gaan, nu is hij weer van de partij. En hij kan dus wel een prestigieuze opsteker gebruiken', aldus Van den Broeck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.