Depoitre viert na maanden comeback bij KAA Gent en kan bijna meteen scoren

Depoitre viert na maanden comeback bij KAA Gent en kan bijna meteen scoren

11-12-2023 21:31
1

Het werd een lange revalidatie, maar Laurent Depoitre mag zich opnieuw voetballer noemen. De ervaren aanvaller mocht weer van voetbal proeven bij Jong KAA Gent, waarmee hij met 2-3 verloor van Hoogstraten.

Na een revalidatie van acht maanden kon Depoitre zijn comeback vieren. Hij speelde één helft e n zag daarin een kopbal op de lat stranden. "De wind, het veeleer kleine terrein en vooral een gebrek aan automatismen speelden me parten", reageerde Depoitre in Het Nieuwsblad.

"Jammer dat ik het team niet meer kon helpen maar bij die kopbal zat het ook niet mee. Die bal strandde op de lat. Tja, een kwestie van centimeters. Ach, dat is nu niet essentieel voor mij persoonlijk", aldus de spits.

Depoitre kan nu stap per stap werken aan zijn comeback bij het eerste elftal, waar hij de concurrentie zal moeten aangaan met Hugo Cuypers, Tarik Tissoudali en Gift Orban. Mogelijk worden het ook de laatste maanden in een Gent-spits voor de 35-jarige Depoitre, die een aflopend contract heeft.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.