Deila na afgekeurde goal Mechelen – Club Brugge: Als we niet kunnen vertrouwen

Deila na afgekeurde goal Mechelen – Club Brugge: "Als we niet kunnen vertrouwen"

10-12-2023 19:20 Laatste update: 19:50
12

Hoofdtrainer Ronny Deila en Club Brugge speelden met 0-0 gelijk tegen KV Mechelen. Club Brugge wist niet te winnen van Malinwa, maar volgens hoofdtrainer Deila had de VAR het doelpunt van Igor Thiago in de 72e minuut niet af mogen keuren. Het Professional Refereeing Department heeft zich inmiddels ook over de situatie geuit en is het eens met de hoofdtrainer van Club Brugge. 

Deila vertelt na de match tussen Club Brugge en Mechelen dat hij er niks van begrijpt dat het doelpunt van Thiago werd afgekeurd. “Ik moet ook zeggen, dat op de beelden die ik heb gezien, het er niet uitziet alsof Thiago buitenspel staat. Als we dit niet kunnen vertrouwen dan hebben we een probleem. Het zou iets makkelijks moeten zijn om te zien of het buitenspel is of niet”, deelt Deila aan Sporza.

Deila meldt dat hijzelf de beelden van het afgekeurde doelpunt bij Club Brugge tegen Mechelen opnieuw heeft bekeken. “Ik heb niet gezien dat Thiago buitenspel staat. Wanneer wij de lijnen trekken dan zien we dat het een geldig doelpunt is, maar misschien vergis ik me. Als ik me vergis dan was het vandaag gewoon niet goed genoeg”, besluit Deila.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.