TD Cercle Brugge Vromant spreekt over wintertransfers: “Interesse voor hem

TD Cercle Brugge Vromant spreekt over wintertransfers: “Interesse voor hem"

09-12-2023 14:27
1

De wintertransferperiode staat voor de deur. Ook bij Cercle Brugge staat er wat te gebeuren. Het verlengde al met coach Miron Muslic en er zijn versterkingen op komst, dat laat technisch directeur Rembert Vromant aan Het Nieuwsblad weten. 

Niet enkel inkomend, maar ook uitgaand is er wat op komst. “De wintermercato is doorgaans minder druk dan in de zomer, maar het is niet uitgesloten dat we ons gericht zullen versterken. Wat Lopes betreft, is het nu belangrijk dat hij volledig herstelt en weer blessurevrij is. We weten dat er interesse voor hem is op de transfermarkt. We zullen op het juiste moment alle mogelijkheden bekijken en zien wat het beste is voor alle partijen.”

Vromant wil zich ook focussen op talenten. “Ons hoofddoel is jonge spelers ontwikkelen en beter maken. De gemiddelde leeftijd is nu 23,4 jaar en 70% van het totale aantal minuten werd gespeeld door spelers jonger dan 24 jaar. Jong Cercle in tweede afdeling is ook heel belangrijk en daar is de gemiddelde leeftijd 18,4 jaar. Cercle heeft meer dan ooit een eigen identiteit, maar we willen dat ook graag koppelen aan resultaten. Dat lukt nu perfect en dat willen we graag zo houden.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.