Cercle Brugge-coach Muslic over contractverlenging: ''Nooit bang zijn voor falen''

Cercle Brugge-coach Muslic over contractverlenging: ''Nooit bang zijn voor falen''

07-12-2023 17:10 Laatste update: 17:10
1

Miron Muslic blijft langer aan Cercle Brugge verbonden. De trainer heeft namelijk bijgetekend tot juni 2025 bij de club. Muslic nam op donderdag het moment om daarop te reageren.

Muslic betaalt het vertrouwen graag terug aan Cercle Brugge. ''Vorig jaar kreeg ik dan mijn kans als T1 en ik zal Cercle daar eeuwig dankbaar voor zijn. Daarom wil ik nu ook niet ondankbaar zijn, maar uit loyaliteit en respect nog minstens één jaar blijven'', vertelde Muslic aan Het Belang van Limburg.

De trainer geniet van het werken met de staf en het ontwikkelen talentvolle spelers. ''Dat is een ongelooflijk mooie ervaring en ik voel dat mijn werk hier nog niet af is'', zei Muslic.

De coach ziet blijven bij Cercle Brugge niet als een risico. ''Integendeel, het is een opportuniteit en de voortzetting van iets moois. We kunnen samen groeien en falen en mislukken kan je overal, maar in het voetbal mag je nooit bang zijn om te falen'', aldus Muslic.

Muslic staat met Cercle Brugge op de zesde plaats in de Jupiler Pro League. Zaterdag neemt het team van Muslic het op tegen de huidige kampioen van de Jupiler Pro League, Royal Antwerp FC.