Nardi is klaar voor lange revalidatie: 'Het wordt zwaar, maar ik zal vechten'

Nardi is klaar voor lange revalidatie: 'Het wordt zwaar, maar ik zal vechten'

06-12-2023 17:31
1

Paul Nardi heeft na zijn traumatische ervaring in de Conference League voor het eerst van zich laten horen. De doelman van KAA Gent liep een zware blessure op en wacht een lange revalidatie, maar is inmiddels weer thuis.

Het noodlot sloeg afgelopen donderdag toe voor Nardi, die in het duel tegen Zorya Luhansk door zijn enkel ging en een zware blessure opliep. Het verdict: een breuk en een maandenlange revalidatie. Inmiddels is de Fransman wel succesvol geopereerd en terug thuis.

'Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes, gebaren en positieve aandacht voor mij', schrijft Nardi op Instagram. 'Vandaag begint mijn herstel. Fysiek en mentaal doet het nog veel pijn, maar ik zal vechten. Het wordt lang en zwaar, maar dankzij jullie en mijn dierbaren zal ik sterker terugkomen', aldus de doelman.

Hoe lang Nardi buiten strijd zal zijn, is nog niet bekend. Dit seizoen komt de Fransman alvast niet meer in actie voor Gent.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paul Nardi (@pauln_)