De Boeck haalt uit na ontslag bij KVK: Niets met voetbal te maken

De Boeck haalt uit na ontslag bij KVK: "Niets met voetbal te maken"

06-12-2023 16:00
20

Na amper negen wedstrijden moet Glen De Boeck alweer op zoek naar een nieuwe uitdaging. De bekernederlaag tegen RWDM was er voor het bestuur van KV Kortrijk teveel aan, dat afscheid nam van De Boeck. Zelf leek hij er niet echt op te rekenen.

Na de nederlaag tegen RWDM stond De Boeck de boze supporters van KV Kortrijk nog te woord en bleef hij strijdvaardig. Niets wees erop dat de trainer enkele uren later ook ontslagen zou worden. "Ik ben enorm ontgoocheld", geeft De Boeck aan bij Het Laatste Nieuws.

Volgens hem had ook de spelersgroep helemaal geen ontslag verwacht en kwam het dan ook bijzonder hard aan in de kleedkamer. "Sommige spelers zaten in de kleedkamer met tranen in hun ogen", aldus De Boeck.

Zelf wilde hij dan ook graag doorgaan bij KV Kortrijk, maar het loopt nu toch anders af. "Het is moeilijk om deze spelersgroep los te laten, want we gingen zeker nog iets mooi creëren. Mijn ontslag heeft niks met voetbal te maken, meer kan ik voorlopig niet kwijt", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.