'RSC Anderlecht strijdt met Wolves voor jonge doelman van AZ'

'RSC Anderlecht strijdt met Wolves voor jonge doelman van AZ'

04-12-2023 23:01
6

Anderlecht zal in januari de transfermarkt opnieuw opgaan, ondanks een al zeer drukke zomermercato. Er wordt op enkele posities nog naar versterking gezocht, waaronder ook in doel.

Bij Anderlecht moet men komende winter hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen van Maxime Dupé, waardoor een extra concurrent voor Kasper Schmeichel nog nodig is. De naam van Hakon Valdimarsson van Elfsborg werd al genoemd, maar ook Rome Jayden Owusu-Oduro is een optie.

De negentienjarige doelman komt momenteel uit voor AZ, waar hij momenteel derde doelman is. Owusu-Oduro heeft vorig seizoen de UEFA Youth League gewonnen en heeft dit seizoen ook al negen keer gespeeld voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Hij maakte ook indruk op Anderlecht, dat volgens Express interesse toont.

Anderlecht zal echt snel moeten handelen, omdat ook Wolverhampton Wanderers geïnteresseerd is in de doelman. AZ is daarnaast ook niet van plan om het jonge talent zomaar te laten gaan en onderhandelt momenteel over een contractvelenging met Owusu-Oduro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.