Veel ambitie bij de Rouches: Ik wil de toekomst zijn van Standard

Veel ambitie bij de Rouches: "Ik wil de toekomst zijn van Standard"

03-12-2023 13:30

Standard kent voorlopig een seizoen met ups en downs, waar het de goede prestaties afwisselt met mindere periodes. Ook de jonge Isaac Price, die na zijn transfer richting Luik goede en minder goede dingen liet zien. Hij is echter heel ambitieus.

De twintigjarige middenvelder begon wel als basispion aan het seizoen, maar was die de laatste weken kwijtgeraakt. Tegen KRC Genk kreeg hij afgelopen weekend wel weer een basisplek én wist hij te overtuigen. Dat smaakt ook naar meer voor Price.

De middenvelder is namelijk van plan om in de toekomst een absolute sterkhouder te worden bij de Rouches. "Ik wil de toekomst van Standard zijn", geeft hij aan bij Sudpresse. "De jongeren hebben kwaliteiten, dat tonen we ook elke keer we de kans krijgen."

Dat hij kwaliteiten heeft, toonde hij ook tegen KRC Genk. "Tegen Genk wou ik absoluut de schandvlek van tegen Antwerp uitwissen. Niet alleen omdat een ploeg als de onze nooit zo vernederd zou mogen worden, maar ook omdat ik wou bewijzen dat ik meer speeltijd verdien."

De middenvelder kwam voorlopig vijftien keer uit voor Standard. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist. Bij de Rouches heeft hij nog een contract tot medio 2027.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.