Opluchting: Belgisch-talent Godts heeft geen kruisbandblessure, meevaller Ajax

02-12-2023 14:22

Onze landgenoot Mika Godts is vrijdagavond tegen FC Den Bosch (3-3) geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Er werd gevreesd voor een kruisbandblessure bij de linksbuiten. Het is nog niet bekend hoe lang het talent van Jong Ajax aan de zijlijn staat.

Jong Ajax speelde in een doelpuntrijk duel gelijk tegen Den Bosch. Via een penalty in minuut 88 zorgde Godts ervoor dat de beloftenploeg van Ajax Noord-Brabant met een punt op zak verliet. In de blessuretijd ging het echter mis, toen de achttienjarige naar de grond ging. Al snel circuleerden berichten over een zware knieblessure voor Godts, maar het blijkt mee te vallen, weet Voetbal International.

Godts kampt met een hamstringblessure, wat betekent dat zijn hersteltijd aanzienlijk korter is dan wanneer hij wel een kruisbandblessure had opgelopen. Het is afwachten wanneer Godts weer terugkeert. De aanvaller speelde dit seizoen acht keer voor de hoofdmacht van Ajax, twaalf keer maakte hij zijn opwachting in de Keuken Kampioen Divisie.