Pechvogel Nardi is met succes geopereerd na horrorblessure in Conference League

Pechvogel Nardi is met succes geopereerd na horrorblessure in Conference League

01-12-2023 14:35
1

Er hing een donkere schaduw over de 4-1-zege van KAA Gent tegen Zorya Luhansk. Doelman Paul Nardi blesseerde zich tijdens het duel uit de Conference League namelijk op verschrikkelijke wijze en werd afgevoerd. Intussen is er al beter nieuws: zijn operatie is geslaagd.

In de loop van de tweede helft sloeg het noodlot toe bij Nardi. Toen de Fransman een lange bal trapte, kermde hij het plots uit van de pijn. In eerste instantie was er sprake van een beenbreuk, maar uit de update van Gent blijkt dat het om een enkelbreuk gaat. Die is intussen operatief verholpen, zodat de stabiliteit in het gewricht is teruggekeerd, staat te lezen op de webstek van de club.

Nardi kan nu beginnen aan zijn revalidatie, al zal die waarschijnlijk bijzonder lang duren. Toch toont hij momenteel 'opmerkelijke veerkracht en fighting spirit', staat er te lezen. De Buffalo's maken ook van de gelegenheid gebruik om de hulpdiensten en het UZ Gent te bedanken voor de goede zorgen, net als de vele fans die Nardi al een berichtje gestuurd hebben om hem een hart onder de riem te steken. De komende maanden zal Davy Roef de honneurs moeten waarnemen in doel.