KRC Genk buitenspel door een salonremise? Daar geloof ik niet in

KRC Genk buitenspel door een salonremise? "Daar geloof ik niet in"

01-12-2023 12:44
5

KRC Genk heeft in de Conference League met 2-1 verloren van Fiorentina. De Limburgers kunnen op de laatste speeldag buitenspel staan, maar daar gelooft coach Wouter Vrancken niet in. 

Vrancken zag donderdag ook mooie zaken bij KRC Genk. "We kwamen er heel goed uit en forceerden verschillende kansen, terwijl we zelf alleen in de problemen kwamen op stilstaande fases", aldus Vrancken bij Het Belang Van Limburg. "Maar opnieuw vergaten we onszelf te belonen. Na rust kregen we het moeilijker. Dat is ook niet abnormaal tegen een sterk team als Fiorentina. Maar weer viel het doelpunt te makkelijk."

KRC Genk zit in een lastig parket, want Fiorentina en Ferencvaros zijn allebei bij een gelijkspel. Gooien ze het op een akkoordje? "Daar geloof ik niet in. Als sportman wil je altijd winnen. Nee, ik heb mijn collega Italiano er na de match niet op aangesproken. Wij zullen in elk geval zelf over twee weken nog vol in onze kansen geloven."

KRC Genk speelt komende zondag in eigen huis tegen KAA Gent.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.