'Chelsea wil aankopen doen en plaatst meerdere spelers op transferlijst'

'Chelsea wil aankopen doen en plaatst meerdere spelers op transferlijst'

01-12-2023 11:16
2

Chelsea heeft een lijst opgesteld met spelers die in de winterse transferperiode mogelijk vertrekken. Dat meldt The Telegraph. The Blues willen twee of drie aankopen doen, maar alléén als er ook spelers vertrekken.

Chelsea wil het transferbeleid 'stroomlijnen', klinkt het, nadat vorig seizoen de ene na de andere spelers werd aangetrokken. Daardoor moest een deel van de selectie zelfs op de grond zitten in de kleedkamer van trainingscomplex Cobham, die niet was berekend op 31 selectiespelers.

Maar ook in de komende  transferperiode willen The Blues weer 'twee of drie' aankopen doen. Om manager Maurice Pochettino niet met dezelfde problemen op te zadelen als zijn voorgangers Graham Potter en Frank Lampard, moeten er echter óók spelers worden verkocht. Verschillende spelers komen daarvoor in aanmerking, meldt The Telegraph.

Zo zijn Maatsen, Madueke, Trevoh Chalobah, Malang Sarr, Armando Broja en eventueel Conor Gallagher beschikbaar voor een al dan niet tijdelijk vertrek. Chelsea hoopt zich in januari in elk geval te versterken met een topspits. Napoli-vedette Victor Osimhen staat hoog op de verlanglijst.