Vanhaezebrouck over beenbreuk Nardi: ''Hij was aan het afzien. Onwezenlijk''

Vanhaezebrouck over beenbreuk Nardi: ''Hij was aan het afzien. Onwezenlijk''

01-12-2023 07:15 Laatste update: 07:44
5

KAA Gent won gisteren met 4-1 van Zorya Luhansk, maar de stemming werd overheerst door een horrormoment tijdens de wedstrijd. Doelman Paul Nardi trapte de bal weg en liep een open beenbreuk op. Coach Hein Vanhaezebrouck vertelde na afloop van de wedstrijd over het vreselijke moment.

De Gent-spelers en Vanhaezebrouck waren na afloop van de match nog in shock. ''De gedachten van de hele ploeg, de hele staf, iedereen binnen AA Gent, zijn bij Paul'', vertelde Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad.

De doelman schreeuwde het uit van de pijn en was nauwelijks aanspreekbaar. ''Ik heb nog iets tegen hem proberen te zeggen, maar hij was zo aan het afzien. Het is onwezenlijk'', zei Vanhaezebrouck over het moment dat je niemand toewenst.

De trainer van Gent hoopt op de kunde van de dokters in het ziekenhuis en op een spoedig herstel van Nardi. ''De geweldige dokters in het UZ - misschien zijn ze er nu al aan bezig - zijn tot heel veel in staat. Dit is voor hen een uitdaging om dat been goed te krijgen, zodat Paul zijn profcarrière kan hervatten'', aldus Vanhaezeboruck.

Paul Nardi staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij KAA Gent. De doelman keepte in totaal 50 wedstrijden voor de Buffalo's.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.