Strijd barst los voor El Khannouss: 'Ook Engelse top lonkt voor KRC Genk-pion'

Strijd barst los voor El Khannouss: 'Ook Engelse top lonkt voor KRC Genk-pion'

30-11-2023 17:16
18

Bilal El Khannouss gaf onlangs nog aan te zullen vertrekken bij KRC Genk. Na het seizoen wil de Marokkaanse international andere oorden opzoeken. Aan interesse is er alvast geen gebrek.

Heel wat ploegen namelijk interesse in de middenvelder van KRC Genk. En dat zijn ook niet de minste namen. Volgens Corriere dello Sport tonen topclubs uit de Premier League interesse in El Khannouss. Onder andere Liverpool en Tottenham worden genoemd als potentiële bestemming.

Hoewel de sportkrant meldt dat er belangstelling is vanuit deze clubs, is het niet duidelijk of die ploegen ook in de carrièreplanning van El Khannouss staan. Eerder gaf hij al aan dat hij een ploeg verkiest waar hij zeker is van een basisplek en klonk het nog dat de Bundesliga een goede bestemming zou zijn. Bij Liverpool en Tottenham zijn de kansen op speelminuten dan ook een pak minder.

De komende maanden krijgt de middenvelder alvast de kans om zich nog meer in de kijker te spelen. El Khannouss heeft al 68 wedstrijden gespeeld voor KRC Genk, waarbij hij vier keer het net wist te vinden en zeven assists leverde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.